Лошите новини за жителите на Одеска област на Украйна не спират. През

...
Лошите новини за жителите на Одеска област на Украйна не спират. През
Коментари Харесай

Руснаците пак удариха складове за зърно в Одеска област

Лошите новини за жителите на Одеска област на Украйна не стопират. През нощта на 22 против 23 август съветските войски още веднъж са атакували региона с дронове камикадзе, като са нанесли удари по индустриални и товарни уреди.

Повредили са и хранилища за зърно. Няма жертви измежду цивилното население.

Началникът на военната администрация на Одеска област Олех Кипер написа в " Телеграм ", че нощес, в продължение на три часа, " съветските терористи нанасяха удари с бойни дронове по южната част на Одеска област. Противникът се насочи към обектите от гражданската инфраструктура на региона ".

Силите за противовъздушна защита са свалили 9 ирански дрона " Шахед " -136/131.

" За страдание, ударите в индустриалната и товарната инфраструктура доведоха до пожар на повърхност от 700 кв. м. Към 06:00 ч. пожарът е локализиран. Складовете за зърно са измежду развалените уреди ", добави Кипер.

Силите за защита на южната част на Украйна оповестиха, че атакуващите дронове са блъснали Одеса от източния бряг на Азовско море.

Всички съответни служби са на мястото на случая. Служителите на реда записват закононарушенията, осъществени от съветските терористи, гласи информацията от украинските управляващи.

Руските войски нанасят удари по хранилища за зърно, както и по индустриални и товарни уреди по Дунав и по черноморските пристанища на Украйна, откакто Москва едностранно излезе от зърнената сделка на 17 юли.
ТЕМА преди 18 часа 1288 преди 20 часа 1198 преди 22 часа 1178
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР